Compleet pakket, vaste lage kosten

Bij wp&co bieden we één compleet pakket voor managed WordPress diensten voor een vaste lage prijs van € 19,95 per maand. Welke diensten inbegrepen zijn in het pakket vind je op deze pagina.

Ontwerp en ontwikkeling

Standaard inbegrepen

We realiseren samen met jou een website die bij jou past. Met oog voor stijl en functionaliteit. Een website waarmee je gezien kunt worden en die jou of je bedrijf in de schijnwerper zet.

Supersnelle hosting

Standaard inbegrepen

We hosten je WordPress website op ons supersnelle platform. Ook houden we de techniek achter het platform constant up to date om je website snel en veilig te houden.

Updates en onderhoud

Standaard inbegrepen

We updaten plugins en thema’s van je website minimaal één keer per week zodat alles goed blijft functioneren en je website veilig en snel blijft. Achteraf controleren we je website op eventuele fouten.

Aanpassingen aan je site

Standaard inbegrepen

We helpen je met aanpassingen of aanvullingen aan je bestaande website. Zo geven we advies in keuze voor plugins, of programmeren we functionaliteit op maat.

Dagelijkse backups

Standaard inbegrepen

We maken een dagelijkse backup van je website op een veilige externe locatie. Zo ben je er van verzekerd dat er altijd een extra kopie van je website beschikbaar is.

Maandelijkse rapportage

Standaard inbegrepen

Elke maand ontvang je van ons per e-mail een rapport met daarin statistieken over bezoekers, de uitgevoerde updates verdere bijzonderheden over je website.

Proactieve monitoring

Standaard inbegrepen

We houden de status van je website 24/7 in de gaten. Mochten er problemen optreden, dan lossen we deze zo snel mogelijk op.

Sublieme performance

Standaard inbegrepen

We zetten graag de nieuwste technieken in om jouw website zo snel mogelijk te maken. Snelle websites worden hoger gewaardeerd door bezoekers.

Beveiliging en anti-spam

Standaard inbegrepen

We regelen een proactieve beveiliging voor je website en scannen je website regelmatig op virussen. Zo blijft je website veilig voor jou en je bezoekers.

WordPress, ontzorgd

Geef de ontwikkeling en het beheer van je website uit handen aan ervaren WordPress experts. Dit alles voor het vaste lage bedrag van € 19,95 per maand.

Vragen over onze diensten? Neem contact op.